Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣−30 % EXTRA na všetko od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: 30SLEVA📣−30 % EXTRA na všetko od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: 30SLEVA

Zbývá:

Vybrať si

ZOOT.

Menší červeno-modrý batoh s predným vreckom Herschel Little America Mid-Volume

109,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

Popis produktu

Vybavte sa na cesty!

S batohomLittleAmerica to pôjde jedna radosť.

Nech už sa chystáte na výlet, do práce, do školy alebo len tak na prechádzku mestom, spoľahlivá retro klasika vzbudí obdiv okolia a dômyselnosť polstrovaných popruhov a chrbtovej časti vám zaručí pohodlie počas celej doby nosenia. 

Hlavné vrecko jednoducho otvorte odopnutím magnetických patentov, ktoré sú skryté pod retro remienkami a sťahovacou šnúrou s jazdcom. Tu máte hlavný ukladací priestor batoha s oddelenou priehradkou až na 13" notebook. Na drobnosti tu sú aj dve malé vrecká po stranách.

Menšie vrecko vpredu spoločne s patentmi istí navyše ešte zips. Vrecko využijete na peňaženku, mobil, doklady a ostatné veci, ktoré potrebujete mať po ruke.

Batoh je na rozdiel od svojho väčšieho brata označený výrobcom ako MID-VOLUME. Je teda o niečo menšieho vzrastu a teda vhodný ako pre pravého výletníka, tak aj pre nežnú výletníčku.

Herschel je v súčasnej dobe jedným z najúspešnejších návrhárov a výrobcov batohov, tašiek, peňaženiek a ďalších doplnkov. Ich ikonický nostalgický dizajn a nespočetné množstvo farebných kombinácií a potlačí, stúpa v obľube každý deň viac a viac.

Materiál: 
vrchná časť - 100 % polyester
spodná časť - 100 % polyester
remienky - 100 % PU

Rozmery: 39 x 27 x 15 cm

Objem: 14,5 litrov

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Mohlo by sa vám páčiť

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.