Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Dizajnový cestovný hrnček KeepCup Romancer 2 Extra Small

9,45 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

Popis produktu

Všetci to poznáme, hektické ráno, nič sa nestíha, každá minúta naviac, ktorú môžete stráviť v posteli, je na nezaplatenie. 

To ale neznamená, že sa musíte vzdať svojho obľúbeného ranného životabudiča  – skrátka si ho nalejte do štýlového termohrnčeka vo farbách vašej fantázie a vychutnajte si ho cestou. A ešte pri tom stihnete šetriť životné prostredie!

Mini varianta KeepCupu "extra small" je vskutku neodolateľne rozkošná a ihneď si ju zamilujete. Ako stvorená na poriadne silné espresso.

Hrnček KeepCup je vyrobený z recyklovateľných netoxických materiálov a je vhodný do mikrovlnky či umývačky riadu a hlavne kompatibilný s väčšinou presovačov, takže sa s ním môžete každé ráno zastaviť cestou do práce po svoju obľúbenú drogu. Za týmto účelom bol v podstate nadizajnovaný – aby nahradil tie milióny a milióny kelímkov na jedno použitie, ktoré sa každý deň spotrebujú, a pomohol tým chrániť životné prostredie.

Hrnček má dobre držiace viečko a uzatvárateľný otvor pre spokojné usrkávanie horúceho nápoja. Vodotesný ale nie je, takže s ním neodporúčame žonglovať. Ako hrnček do ruky alebo do stojanu v aute ale poslúži úplne dokonale a ešte k tomu sakramentsky dobre vyzerá.

Nápoj v ňom vydrží horúci až o 30 minút dlhšie než v normálnom hrnčeku a jeho minimálna životnosť je 4 roky – koľko kávy za ten čas zvládnete vypiť?

Materiál: 
- polypropylen (bez BPA), silikón (viečko a obrúčka)

Objem:
- 114 ml

Rozmery:
- 8 x 7 cm

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.