Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Dezinfekcia rúk, virocid PWS 1l

17,95 € 23,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

Popis produktu

Návod na použitie:
Kvapalný prípravok PWS Dezinfekcia ETL, virocid, 1 l nanášajte na dlane v dostatočnom množstve (cca 3 ml) a rozotrite ho po povrchu rúk vrátane zápästia tak, aby pokryl celý povrch kože vrátane nechtov, nechtových lôžok a kožných záhybov. Opakovanými pohybmi po dobu cca jednej minúty prípravok starostlivo vtierajte do kože, kým nie je suchá. PWS Dezinfekcia ETL, virocid, 1 l používajte v prípade potreby, maximálne ale 10x denne.

Upozornenie pre používanie:
- Prípravok nie je vhodný pre deti do 3 rokov.
- Pri pravidelnom používaní hrozí vysušenie kože - v prípade, že sa pohybujete v bezpečnom prostredí, je možné po vykonaní dezinfekcie pokožku rúk na noc ošetriť vhodným regeneračným krémom.

Výstražné upozornenia:
- Veľmi horľavá kvapalina a pary
- Spôsobuje vážne podráždenie očí

Bezpečnostné upozornenia:
Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Uchovávajte nádobu tesne uzavretú.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ:
Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadený a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí, vyhľadajte lekársku pomoc / starostlivosť. Používajte biocídne výrobky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale. Odstráňte obsah / nádobu ako nebezpečný odpad.

Obsahuje účinné látky:
Peroxid vodíka 1,26 g / 100 g
Etanol 65,85 g / 100 g

deal.detail.description.606658.care.link

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Mohlo by sa vám páčiť

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.