Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉

Platí už len

ULOVIŤ SI ICH

ZOOT.

Šampón pre objem vlasov Bioturm (200 ml)

6,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Špeciálna formula šampónu Bioturm No.104 s organickými výťažkami aloe vera a harmančeka poskytuje vlasom objem, viditeľný lesk a živý vzhľad. Vlasy sa ihneď ľahšie rozčesávajú, statická elektrina sa znižuje a vlasy opäť získajú objem.

Aloe vera je tradičná liečivá rastlina, ktorá rastie v tropickom podnebí. Extrak z Aloe Vera má protizápalové, zvlhčujúce, stimulujúce bunky a hojenie rán. Aloe vera obsahuje viac ako 200 známych účinných látok, ako sú aminokyseliny, minerály a vitamíny.

Extrakt z kvetov harmančeka
má silné protizápalové, hojivé rany a antibakteriálne vlastnosti, stimuluje látkovú výmenu kože a má regeneračný účinok. Externe sa používa v prípade podráždenia kože a ekzému. Harmanček je tradičná liečivá rastlina v strednej Európe, západnej a strednej Ázii, ktorá sa používa pre vnútornú i vonkajšiu aplikáciu.

Obaly produktov Bioturm majú na počesť rôznych svetových kultúr iný design obalu podľa odlišného etnického pôvodu. Šampón pre objem má krásny vzor paisley z Anglicka.

Všetky výrobky na starostlivosť o vlasy BIOTURM sú certifikované ako prírodná kozmetika. Sú úplne bez obsahu silicon, parabénov, parafínov a syntetických konzervantov. Produkty sú vhodné pre vegánov.

Odporúčané použitie: Na každodenné použitie. Naneste na mokré vlasy a zľahka vmasírujte, potom dôkladne opláchnite.

Zloženie: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Lactic Acid**, Sodium Chloride, Chamonilla Officinalis Flower Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Guar Hydroxypropyltrimoni /Sebacic Acid Copolymer, Parfém, Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Geraniol * z controlled organic cultivation ** from plant origin

Nemecká Spoločnosť BIOTURM sídli vo Westerwalde a bola založená v roku 2001 Martinom Eversom, ktorý má viac ako 30 rokov skúseností v odbore biopotravín a bio kozmetiky. Príbeh značky BIOTURM začal s produktom založenom na vlastnom vyvinutom laktointenzívnom aktívnom komplexe: masti pre suchú pokožku, hydratáciu a lipidáciu. Bolo rýchlo zistené a zákazníkov potvrdilo, že tieto výrobky veľmi dobre zodpovedajú požiadavkám pokožky a stali sa najobľúbenejšími medzi ľuďmi trpiacimi problematickou pokožkou. Pre BIOTURM to bola pozitívna motivácia pokračovať vo vývoji ďalších produktov. Do dnešného dňa tím BIOTURM vyvinul viac ako 100 produktov pre starostlivosť o pleť, pokožku, vlasy a neustále hľadá ďalšie produkty, ktoré pomáhajú pokožku liečiť.

BIOTURM je stále rodinná firma ktorej cieľom je ponúknuť prirodzenú, ale efektívnu alternatívu k bežným výrobkom pre ľudí trpiacich kožnými problémami. Zakladatelia, Karin a Martin chcú ďalej rozvíjať svoju víziu produktov, ktoré pomáhajú nielen zvyšovať pohodu ľudí, ale aj zodpovedne zaobchádzať so životným prostredím. Po štúdiách sa k nim pripojili aj ich dcéry Jasmin a Laura. Spoločne chcú sledovať smer, ktorý ich rodičia začali pred viac ako 15 rokmi a naďalej ponúkať certifikovanú prírodnú kozmetiku, ktorá klientom pomáha svojimi účinnými produktmi.

Farba: biela
Objem: 200 ml

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.