Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Vegánske šľahané telové maslo Almara Soap Silky Body 120 ml

12,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Vegánskej šľahané maslo na telo

Maslo má vďaka šľahanie ľahší štruktúru, ľahšie sa rozotiera a vstrebáva do pokožky. Vďaka tomuto spôsobu výroby sa do masla nemusel pridávať včelí vosk, a je tak vhodné aj pre vegánov.

Obsahuje rastlinné oleje a masla - bio bambucké maslo, marhuľový olej lisovaný za studena, kakaové maslo a bio a fair trade kokosový olej, vďaka ktorým bude pokožka po použití zamatovo hladká, vláčna a vyživená. Ďalej je obohatené o macerát v slnečnicovom oleji z byliniek - ruže, popence, levandule a nechtíka, ktoré sú známe svojimi ošetrujúcimi a regeneračnými účinkami. Zloženie dopĺňa úžasný a v telovej kozmetike nie toľko bežný olivový skvalan, ktorý pokožku hydratuje, chráni pred vonkajšími vplyvmi a zabezpečuje antioxidačné pôsobenie. Nádhernú vôňu maslu dodávajú esenciálne oleje geránia, levandule a pomaranča.

Upozornenie: Maslo neobsahuje ztužovadla a vosky, je veľmi ľahučké a toľko nemastí. Preto je tiež citlivé na vyššie teploty. Odporúčame ich uchovávať v chladničke či v chlade.

Zloženie: bambucké maslo BIO, marhuľový olej LZS, slnečnicový olej s macerátu z ruže, popence, levandule a nechtíka, kakaové maslo, kokosový olej BIO a olivový skvalan, esenciálne oleje pomaranča, levandule a geránia

Objem: 190 ml

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.