Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Santoro London

Santoro London

V malom londýnskom štúdiu zastrčenom v uličke blízko kultovej Carnaby Street mal jeden pár jeden veľký sen ...

Meera bola odjakživa veľmi odvážna v dizajne a svojim vkusom všeobecne, Lucio bol zas vždy fascinovaný inovatívnymi vecami a výzvami na prekonávanie nových hraníc - spoločne sa potom jedného dňa v roku 1985 rozhodli vydať na cestu, ktorá ich následne vzala z ich maličkého štúdia na dobrodružný výlet po viac ako 50 krajinách celého sveta a počas ktorej nazbierali 40 medzinárodných dizajnových ocenení a uznaní.

Hnaní svojou túžbou po nových inovatívnych veciach, Lucio a Meera vymysleli v roku 1994 revolučné interaktívne pohyblivé 3D pohľadnice, teraz známe ako Swing Cards, ktoré získali veľa ocenení, vrátane "Pohľadnica roku" a "Najkreatívnejšie použitie papiera". Svojim adresátom prinášajú radosť dodnes a už sa ich predalo cez 15 miliónov.

Hneď ich prvá kolekcia neostala bez povšimnutia - krátko po jej uverejnení ich v malom štúdiu navštívili chlapíci zo slávnej filmovej spoločnosti 20th Century Fox a dohovorili s nimi licenciu na natlačenie celej kolekcie so slávnymi hollywoodskymi ikonami.

Na úspešné pohľadnice nadviazalo štúdio úspešnými doplnkami a darčekovým tovarom - fakt, že ich produkty vyhrali v poslednej dekáde hneď 4x ocenenie "Darček roku", hovorí sám za seba.

Vďaka svojim inovatívnym, darčekovým a kancelárskym produktom osvedčených nespočetným množstvom cien a veľmi silnou reputáciou malo Santoro opäť veľmi vzácnu návštevu. Boli to zástupcovia kráľovského Jewel House v londýnskom Toweru, ktorí ich požiadali o vytvorenie exkluzívnej kolekcie kancelárskych / papiernických potrieb na pamiatku znovuotvorenie Toweru.

Santoro London

Santoro farebný zápisník First Class Lounge A5 Lollipop

14,18 € 24,95 €

Naposledy použité

Vek

Pohlavie

Kategória

  • Ženy
  • Muži
  • Holky
  • Bývanie a design

Farba

Cena

-

Skladom

Udržateľnosť

Radenie