Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Pavel Berky

Pavel Berky

Tieto tričká vyjadrujú REŠPEKT.
Rešpekt k jednotlivcovi, k odlišnostiam a k pôvodnej dizajnérskej tvorbe. Nič iné len názor. A štýl.

Autorom je návrhár Pavel Berky, držiteľ ocenenia Top style designer 2012, absolvent pražskej UMPRUM a výrazný talent súčasnej českej módnej scény. Netradičné tričko je súčasťou kolekcie F64.0-, ktorú Pavol predstavil v rámci súťaže Start-up na tohtoročnom Prague Fashion Weekendu. "Prišiel mi zaujímavý proces vzniku korzetu, ktoré som robil pre kolekciu. Figurínu postupne obalujte do papiera, robím si formu tela, potom si na ňu vyznačíme línie strihu ... esteticky sú veľmi zaujímavé všetky tie osy a línie" hovorí k návrhu Pavel.

Tričká existujú iba v limitovanej edícii! Chcete na prsiach nosiť jednoznačnú deklamáciu originality? Tak sa s nákupom poponáhľajte - do predaja uvoľňujeme len po 50tich kusoch od dámskej a pánskej verzie.

Výťažok z predaja tohto trička venujeme organizácii Romea o.s., ktorá sa aktívne zasadzuje o to, aby sa česká spoločnosť stále nerozdeľovali na MY a ONI. V minulom roku Romea dostala za dlhodobé presadzovanie ľudských práv výročnú cenu Alice Garique Masaryk. Tento rok je za prevádzkovanie online spravodajstvo z rómskeho sveta, ktoré ide v mnohých sporných kauzách viac do hĺbky, než bežné médiá, nominovaná aj na ocenenie Krištáľová lupa. Okrem vydávania tlačeného časopisu Romano vodi tiež realizuje aj celý rad vzdelávacích ako aj kultúrnych projektov, na lokálnej aj celorepublikovej úrovni.

Jedným z takýchto dlhodobých programov je projekt "Roma mentor", ktorého súčasťou je aj Pavel Berky. Na ôsmich základných školách po republike prebiehajú v rámci tohto projektu stretnutia a workshopy so zmiešanými skupinkami žiakov a významnými osobnosti Rómskeho pôvodu. Cieľom projektu je sprostredkovávať spoločné zážitky, motivovať rómske aj nerómske deti k rozvíjaniu svojich schopností aj k plneniu vlastných snov a zároveň prispievať v tejto neľahkej dobe k bezproblémovému spolunažívaniu všetkých detí na školách.

A to je dobré.

Nachytali ste nás – od tejto značky nemáme momentálne nič na sklade.

Omrknite podobné značky

Všetky značky