Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

JUNAROSE

JUNAROSE

JUNAROSE je dánska značka módy pre ženy kyprých tvarov, ktoré sa vedia a chcú skvele obliekať. Je to vlastne taká "Vero Moda" veľkostí 42-54.

Strihy lichotiace plnej ženskej siluete, vyčarované z najnovších módnych trendov. A bez kompromisov medzi kvalitou, vzhľadom a tým, či vám to "sadne". To je JUNAROSE.

Značka patrí pod dánsku spoločnosť Bestseller, ktorá je veľkou odevnou veľmocou a má pod sebou rad ďalších úspešných značiek, ako napr. už spomínaná Vero Moda, ONLY alebo VILA.

Spoločnosť Bestseller vznikla v roku 1975 v Dánsku. Jej zakladateľ Troels Holch Povlsen nemal na začiatku svojej pracovnej kariéry s odevmi nič spoločné. Úspešne sa živil obchodom so starožitnosťami a práca ho veľmi bavila. Jedného dňa ho však požiadal jeho strýko, ktorý vlastnil obchod s oblečením a dostal sa do finančnej krízy, o pomoc. Troels mu pomohol so svedomitosťou sebe vlastnou, a tým začala jeho nová éra. Z malého obchodu s oblečením sa stal veľkoobchod a ďalej už všetko rástlo exponenciálnou rýchlosťou.

Nachytali ste nás – od tejto značky nemáme momentálne nič na sklade.

Omrknite podobné značky

Všetky značky