Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Orelia

Orelia

Orelia je britská značka šperkov so sídlom v Brightone. Zameriava sa na delikátny minimalistický dizajn a kvalitné komponenty. Inšpiráciu čerpá po celom svete – od trhov v Južnej Amerike a Maroku až po thajské pláže.

Všetko začalo, keď sa zakladateľka značky, Louisa, rozhodla hodiť za hlavu miesto obchodníčky so šperkmi a vydala sa do sveta hľadať muža svojich snov. Zamilovala si Áziu, tamojší uvoľnený spôsob života a ľudí. Keď svojho pána Božského našla, uvedomila si, že sa už nechce vrátiť domov a pracovať zas "pod niekým". A tak sa zrodila značka Orelia.

Louisa si všimla, že je na trhu medzera medzi šperkmi z high street a tými dizajnérskymi. Skrátka chýbajú kvalitné šperky, ktoré využívajú polodrahokamy a kryštály Swarovski a zároveň kvôli nim nie je treba vylúpiť banku. A tak v roku 2007 Orelia predstavila svoju prvú kolekciu. Reakcia bola ohromujúca, práca sa len hrnula, a tak po boku Luisy nastupuje kamarátka a budúca organizačná duša značky – Collette.

Dnes je Orelia dostupná v Topshope a na ďalších miestach, nie len vo Veľkej Británii a jej tím sa rozšíril o ďalších šikovných spolupracovníkov, ktorí ďalej čerpajú rozmanitú inšpiráciu po celom svete.

Nachytali ste nás – od tejto značky nemáme momentálne nič na sklade.

Omrknite podobné značky

Všetky značky