Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣−30 % EXTRA na všetko od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: 30SLEVA📣−30 % EXTRA na všetko od Tommy Hilfiger a Calvin Klein Jeans | Kód: 30SLEVA

Zbývá:

Vybrať si

ZOOT.

Coach

Coach

Coach je svetový módny dom založený šiestimi zručnými remeselníkmi (v New Yorku, 1941) s prapôvodnou ideou ručne spracovávať kožu a vyrábať z nej krásne a praktické veci. Hlavnou inšpiráciou značky je vízia kreatívneho riaditeľa Stuarta Veversa a nebojácny duch newyorských ulíc. Veci sa tu šijú tak, aby zrkadlili osobitosť každého nositeľa a zároveň všeličo vydržali.


V roku 1962 priložila ruku k dielu Bonnie Cashin ako prvá hlavná dizajnérka. Vďaka jej láske k móde, odvážnej vízii farieb, proporcií a ďalších zvláštností sa už vtedy značka premenila v dokonalý odraz modernej slobody a rovnosti a zaujala svoj osobitý postoj.


V nasledujúcich desaťročiach spoločnosť Coach otvorila svoj prvý obchod na Madison Avenue a transformovala sa z rodinnej firmy na celosvetovú záležitosť. A už od samého zrodu oslavuje poctivé remeslo, svoje rodné mesto a optimizmus autentického amerického štýlu.

 

Coach

Marhuľová dámska kožená kabelka Coach Tyler Carryall

241,84 € 403,95 €

Naposledy použité

Vek

Kategória

  • Ženy

Farba

Cena

-

Skladom

Udržateľnosť

Radenie