Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Modrý vzorovaný batoh s predným vreckom Herschel Little America Mid-Volume

117,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

Popis produktu

Vybavte sa na cesty!

batohom Little America sa to pôjde jedna radosť.

Či už sa chystáte na výlet, do práce, školy alebo len tak na prechádzku mestom, spoľahlivá retro klasika vzbudí obdiv okolia a dômyselnosť čalúnenia popruhov a chrbtovej časti vám zaručí pohodlie po celú dobu nosenia. 

Hlavné vrecko jednoducho otvoríte odopnutím magnetických patentov, ktoré sú skryté pod retro remienkami a sťahovacou šnúrou s jazdcom. Tu máte hlavný úložný priestor batoha s oddelenou priehradkou až na 13" notebook. Na drobnosti sú tu aj dve malé vrecká po stranách.

Menšie vrecko vpredu spoločne s patentmi istí navyše ešte zips. Vrecko využijete na peňaženku, mobil, doklady a ostatné veci, ktoré potrebujete mať poruke.

Batoh je na rozdiel od svojho väčšieho brata označený výrobcom ako MID-VOLUME. Je teda o niečo menšieho vzrastu a teda vhodný pre pravého výletníka tak aj pre nežnú výletníčku.

Herschel je v súčasnej dobe jedným z najúspešnejších návrhárov a výrobcov batohov, tašiek, peňaženiek a ďalších doplnkov. Ich ikonický nostalgický dizajn a nepreberné množstvo farebných kombinácii a potlačí, stúpa v obľube každý deň viac a viac.

Materiál: 
vrchná časť - 100% polyester
spodná časť - 100% polyester
remienky - 100% PU

Rozmery: 40 x 30 x 11 cm

Objem: 14,5 litra

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Mohlo by sa vám páčiť

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.