Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉

Platí už len

ULOVIŤ SI ICH

ZOOT.

Fialovo-žlté prírodné tuhé mydlo Almara Soap Maracuja dream 5 g

7,95 €
Odosielame do 3 pracovných dní

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Milujete chuť a vôňu exotického ovocia? Tak si toto designové ručne vyrobené mydlo Maracuja dream zamilujete. Jeho vôňa je jedným slovom úchvatná, aróma je plná sladkých a ovocných tónov a pripomína svieže a čerstvé tropické ovocie. Passionfruit, mango, ananás, papája a guava – tieto všetky ingrediencie nájdete v jedinečnom a krásne farebne ladenom mydle pre každodennú hygienu. Mydlo obsahuje vysoký podiel starostlivo namiešaných rastlinných olejov, ktoré zaručujú veľmi jemné, hebké umývanie a pokožku zanechajú vláčnu, vyživenú a nevysušenú. O krásnu farbu mydla sa postarali minerálne farbivá a oxid zinočnatý. 

Vhodné pre: normálna pokožka 

Kľúčové vlastnosti: jemne čistí a vyživuje pokožku vôňa tropického ovocia vybraná zmes rastlinných olejov vyživuje pokožku ručne vyrábané metódou za studena 100% prírodný produkt, neobsahuje parabény, silikóny, SLS/SLES

Odporúčané použitie: Mydlo používajte bežným spôsobom. Používajte pod mydlo ideálne mydelničku z dreva či keramiky s odtokovými dierkami či mriežkou a udržujte ju v čo najsuchšom stave. Po umytí a odložení mydla späť na mydelničku odporúčame prebytočnú vodu z mydlenky zliať, aby mydlo nesedelo v lôžku. Tým by zbytočne zmäklo a rozmáčalo sa. Pri používaní slamku odstráňte. Bežná trvanlivosť ručne vyrábaných mydiel je 1 rok od dátumu výroby. Niektoré mydlo vydrží dlhšie, iné kratšiu dobu. Podľa početnosti umývania vydrží mydlo do úplného vymydlenia zhruba 3–4 týždne.

Zloženie: Aqua, Sodium Sunflowerate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate (RSPO), Sodium Olivate, Glycerín, Parfém, CI 77891, Mica, CI77491, Zinc Oxide, CI 77492, CI 77742, CI 77008, CI 77007 Benzyl Alcohol, Limonene. Almara Soap sú mydlá s úžasnými receptúrami. Prírodné mydlá Almara Soap sú vyrábané ručne metódou za studena. Vyrába sa zmiešaním zásady (predtým potaš vyrobená z dreveného popola, v modernej dobe lúhu) s olejovou zmesou spolu s ďalšími prísadami a následným stuhnutím vo forme. Také mydlo obsahuje prirodzene vzniknutý glycerín a tiež nezmydliteľné oleje, ktoré sa spolu s pridanými ingredienciami starajú a vyživujú pri umývaní pokožku. Narozdiel od komerčných, lacných a glycerínových mydiel pokožku nevysušujú a navyše ju prirodzene vyživujú vďaka olejom a nebudete potrebovať telové mlieka a krémy. Nosnou zložkou mydiel Almara Soap sú rastlinné oleje. Vo všetkých receptoch nájdete: olivový olej, ktorý dodáva prírodným mydlám jemnosť a hydratáciu; kokosový olej, ktorý dodáva penivosť, tvrdosť, bublinky a zaručuje umývacie účinky; palmový olej, ktorý mydlo robí tvrdé a trvanlivé. Ďalej je receptúra doplnená o ďalšie výživné oleje a masla (najčastejšie bambucké maslo, mandľový olej, ricínový olej, repkový olej, slnečnicový olej), ktoré majú v hotovom mydle okrem blahodarných účinkov na pokožku vplyv aj na penivosť či jemnosť bubliniek. Použitý palmový olej pochádza z udržateľných zdrojov a je certifikovaný RSPO, halal a kosher a spĺňa prísne kritériá na ochranu životného prostredia. Certifikát RSPO označuje palmový olej, ktorý pochádza z udržateľných zdrojov a spĺňa prísne kritériá na ochranu životného prostredia. Produkty, ktoré obsahujú tento certifikovaný palmový olej, nielen nezaťažujú a neohrozujú miestnu faunu a flóru, ale tiež podporujú miestnych výrobcov a znižujú mieru chudoby v celom regióne. Okrem toho, RSPO udržuje produkty z palmového oleja v prijateľnej cenovej relácie bezdôvodne ich nezdražuje.

Výrobca: Almara Soap, Česká republika. 

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Mohlo by sa vám páčiť

Almara Soap

Soľ do kúpeľa Sweet Dreams 450 g Almara Soap

13,95 €

Almara Soap

Béžové prírodné tuhé mydlo a umývací prostriedok na riad v jednom Almara Soap Travel & Camp

6,95 €

Almara Soap

Almara Soap Prírodné tuhé mydlo Amber Nights 100 +- 5 g

6,95 €

Almara Soap

Almara Soap Prírodné tuhé mydlo Lilac Blossom 100 + - 5 g

6,95 €

Almara Soap

Soľ do kúpeľa Almara Soap Night Passion (450 g)

13,95 €

Almara Soap

Bielo-fialové prírodné tuhé mýdlo Almara Soap Wild Orchid (100 g)

6,95 €

Almara Soap

Soľ do kúpeľa Rose Garden 500 g Almara Soap

13,95 €

Almara Soap

Soľ do kúpeľa Almara Soap Evening Rituals (450 g)

13,95 €

Almara Soap

Ružovo-biele prírodné tuhé mydlo pre deti Almara Soap My Happy Cow 5 g

7,95 €

Almara Soap

Čierno-oranžové prírodné tuhé mydlo pre deti Almara Soap My Happy Tiger (100 g)

7,95 €

Almara Soap

Oranžovo-zelené prírodné tuhé mydlo pre deti Almara Soap My Happy Parrot (100 g)

7,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.