Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣−30 % EXTRA na všetko od Desigual a Diesel | Kód: 30SLEVA📣−30 % EXTRA na všetko od Desigual a Diesel | Kód: 30SLEVA

Zbývá:

ULOVIŤ

ZOOT.

Arganový olej bio fialové sklo 20 ml Nobilis Tilia

7,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Arganový olej má silné regeneračné a zvláčňujúce účinky, obnovuje vitalitu suchej, vysušenej, citlivej, poškodenej alebo predčasne zrelej pleti. V arganovom oleji sa nachádza vysoké percento vitamínu E – alfatokoferolu, vďaka čomu významne bojuje proti poškodeniu voľnými kyslíkovými radikálmi. Jeho obsah nenasýtených mastných kyselín, karoténov afytosterolov je dôležitý pre hydratáciu a výživu pokožky. Arganový olej alebo Marocké zlato je zdrojom nenasýtených mastných kyselín, antioxidantov, vitamínov a fytosterolov a pôsobí blahodárne na suchú, zrelú aj začervenanú pokožku. Bio arganový olej Nobilis Tilia je vysoko kvalitný olej, ktorý sa získava lisovaním plodov argánie tŕnistej, ktorá dnes rastie len v oblasti na juhozápade Maroka. Pre zvýšenie bioaktivity je dodávaný arganový olej vo fialovom skle. Pokiaľ Vám nebude vyhovovať špecifická vôňa arganového oleja, odporúčame zmiešať so šípkovým či makadamiovým olejom, najmä pri použití na tvár. Kvalitné rastlinné oleje Nobilis Tilia pleť vyživujú, hydratujú, chránia pred negatívnymi vplyvmi prostredia a dodávajú jej potrebné živiny a minerály. Obsahujú cenné mastné kyseliny, fytosteroly, vitamíny, lecitín, ktoré stabilizujú a vyživujú prirodzený kožný film.
Vhodné pre: suchá pleť, zrelá pleť.
Kľúčové vlastnosti: hydratuje a vyhladzuje vrásky vďaka vysokému obsahu vitamínu E posilňuje prirodzenú ochranu pleti pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi vitamín E ako silný antioxidant, podporuje tvorbu kolagénu pre udržanie pružnosti a pevnosti pokožky bio kvalita
Náš tip: Vyskúšajte arganový olej aj na suché končeky vlasov, ktoré vyživia a zacelia.
Odporúčané použitie: Jemnou masážou vtierajte do vlhkej pokožky namiesto aplikácie (alebo pred aplikáciou) pleťového krému. Nehodí sa k vnútornému použitiu. Je vhodný ako jemný prostriedok na ošetrenie očného okolia, môže sa používať ako ošetrujúci nočný olej alebo ako podklad pod denný krém. Zloženie: Argania Spinosa Kernel Oil.
Výrobca: Nobilis Tilia s.r.o.,Česká republika.

Farba: transparentná
Objem: 20 ml
Typ materiálu: prírodné materiály

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.