Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Hypoalergénny krém 50 ml Nobilis Tilia

15,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Jemný pleťový hypoalergénny krém bez éterických olejov zjemňuje, chráni a normalizuje aj extrémne citlivú alebo pleť so sklonom k

alergickým reakciám. Základom je unikátna prírodná mikro emulzia, ktorá má schopnosť vyrovnávať pH pleti a dlhodobo chrániť jeho prirodzenú hodnotu. Pri každodennom používaní pomáha normalizovať prirodzené funkcie pleti a jej vlastnú obranyschopnosť. Neutrálne zloženie krému bez alergénov obsahuje vitamíny A, E a D-panthenol a zmes ošetrujúcich rastlinných olejov v bio kvalite, ktoré pleť chránia a hydratujú. Krém je vhodný aj na použitie pod make-up.
Vhodné pre: suchá pleť, citlivá pleť
Kľúčové vlastnosti: hydratuje, chráni a znižuje citlivosť pleti slnečnicový olej má ochranný účinok, bohatý na vitamín E. D-Panthenol zvlhčuje, zvláčňuje, zabraňuje podráždeniu a zlepšuje elasticitu pleti bambucké maslo s vysokým obsahom vitamínov regeneruje včelí vosk chráni lipidovú vrstvu a vytvára na pokožke ochranný film vitamín E ako silný antioxidant, podporuje tvorbu kolagénu pre udržanie pružnosti a pevnosti pokožky bez alergénov
Odporúčané použitie: Naneste malé množstvo krému na vyčistenú pleť tváre, prípadne krku a dekoltu a rovnomerne ho rozotrite.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej v bio kvalite), ButyrospermumParkii Butter (maslo karité v bio kvalite, rastlinný tuk), Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate (prírodný emul) Trietyl Citrate (prírodná dezodoračná zložka), Glycerín (hydratačná látka), Sodium Anisate (anisátsodný, antimikrobiálna látka), Sodium Levulinate (levulinát sodný, antimikrobiálna látka), Stearic Acid (kyselina stearová, zahusťovadlo), Cety rastlinných olejov), Xanthan Gum (prírodný polysacharid, zahusťovadlo), Cera Alba (včelí vosk), Panthenol (D-Panthenol, hydratačná zložka), Retinyl Palmitate (stabilizovaný vitamín A, antioxidant), Tocopheryl Acetate (stabilizovaný vitamín E, antioxidant), Magno Bark Extract (extrakt z kôry magnólie, antioxidant), Sodium Stearoyl Lactylate (prírodný koemulgátor), Citric Acid (kyselina citrónová, regulátor pH).
Výrobca: Nobilis Tilias.r.o., Česká republika.

Farba: transparentná
Objem: 50 ml
Typ materiálu: prírodné materiály

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Nobilis Tilia

Arganový očný krém Nobilis Tilia (15 ml)

12,95 €

Nobilis Tilia

Arganový pleťový krém Nobilis Tilia (50 ml)

21,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.