Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣−30 % EXTRA na všetko od Desigual a Diesel | Kód: 30SLEVA📣−30 % EXTRA na všetko od Desigual a Diesel | Kód: 30SLEVA

Zbývá:

ULOVIŤ

ZOOT.

Pleťový fluid Nobilis Tilia Akné (30 ml)

13,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Ľahký bylinný pleťový gél s extraktmi z ríbezlí, maliníka a Aloe zosilne protizápalovými účinkami esenciálnych olejov éterických olejov teatrea, grapefruitu a klinčekov regenerujú problematickú pokožku na bunkovej úrovni a obmedzuje stratu elasticity. Jemný pleťový gél pôsobí proti tvorbe a rozvoju akné a je účinný na ošetrenie akútneho stavu akné. Je ľahký, rýchlo sa vstrebáva a nezaťažuje pleť. Ideálna pre zápalovú mladú pleť. 

Vhodné pre: mastná pleť, zmiešaná pleť, akné. 

Kľúčové vlastnosti: proti tvorbe a rozvoju akné upokojuje a regeneruje reguluje tvorbu mazu vzniku komedónov vhodné aj pri akútnom stave akné aloe vera zvlhčuje, zvláčňuje, zabraňuje podráždeniu a zlepšuje elasticitu pleti rastlinný glycerín hydratuje Náš tip: Možno výborne kombinovať s maskou so zeleným ílom.
Odporúčané použitie: Naneste v tenkej vrstve na tvár ráno a večer alebo na lokálne ložiská akné. Kombinujte s ďalšími prípravkami radu Akné Nobilis Tilia.

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda), Aloe Barbadensis Leaf Juice (šťava z listov aloe pravej), Squalane (fytoskvalan, rastlinný lipid), Glycerín (hydratačná látka), Coconut Alkanes (rastlinná alternatíva silikónu), Polyglyceryl-6 Disteázate glycerínu rastlinného oleja), Jojoba Esters (zmes esterov jojobového oleja), Sodium Stearoyl Lactylate (prírodný koemulgátor), Rubus Idaeus Leaf Extract (extrakt z listov maliníka), Ribes Nigrum Leaf Extract (extrakt z listov čiernych ríbezlí ),Polyglyceryl-3 Beeswax (prírodný emulgátor na báze glycerínu a mastnýchkyselín z včelieho vosku), Cetyl Alcohol (stabilizátor na báze mastnýchalkoholov z rastlinných olejov), Cera Alba (včelí vosk) ,Glyceryl Caprylate(prírodný olej , RetinylPalmitate (stabilizovaný vitamín A, antioxidant), Sodium Levulinate (levulinátsodný, antimikrobiálna látka), Sodium Anisate (anisát sodný, antimikrobiálna látka), Magnolia Officinalis Bark Extract (extrakt z kôrymagnólie, antimikrobiálna), Bisa Hydrogenated Jojoba Oil (hydrogenovaný jojobový olej), Lactic Acid (kyselina mliečna, regulátor pH), ugenia Caryophyllus Leaf Oil (éterický olej z listov klinčekovca vonného), Eugenia Caryophyllus Bud Oil (éterický olej z plodov klincovitého, olej grapefruitový), Parfém* (prírodná parfumácia), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (éterický olej Tea Tree, čajovníkový), Hydrolyzed Algin (oligoalginát z morských rias), Biosaccharide Gum-1 (prírodný polysacharid, ochranná zložka, ochranná zložka) ), Sodium Benzoate (benzoan sodný, konzervant procertifikované prírodné a bio prípravky), Potassium Sorbate (sorbandraselný,, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky), SorbicAcid (kyselina sorbová, konzervant), Citronellol , Eugenol *, Geraniol *,Limonene *, Linalool. * – z prírodných éterických olejov

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Nobilis Tilia

Arganový pleťový krém Nobilis Tilia (50 ml)

21,95 €

Nobilis Tilia

Arganový očný krém Nobilis Tilia (15 ml)

12,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.