Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Pleťový peeling s ovocnými kyselinami Annemarie Börlind ( 30 ml )

29,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Prírodný peeling s ovocnými kyselinami a aktívnymi enzýmami výrazne zjemňuje a omladzuje aj citlivú pleť. Peeling navyše stimuluje proces obnovy pokožky, optimalizuje a celkovo zjemňuje jej vzhľad. Výsledkom je nielen čistá, ale aj jemnejšia, hebkejšia a pružnejšia pokožka. Kozmetický prípravok je vhodný pre všetky typy pleti a ideálny pre mastnú pleť a pleť so sklonom k tvorbe akné. Prírodný peeling má netradičnú, ale príjemnú gélovú konzistenciu. Obsahuje ovocné kyseliny a rastlinné extrakty, ktoré dôkladne no veľmi šetrne odstraňujú odumreté kožné bunky a nečistoty. Obsahuje extrakt z čučoriedky, ktorá má hydratačné a anti-agingové účinky na pokožku. Navyše extrakt z javorového sirupu z ekologického poľnohospodárstva vďaka vysokému obsahu cukru a minerálov pleť zvlhčuje a vyživuje.

Všetky produkty Annemarie Börlind obsahujú čistú termálnu vodu získanú z prameňa v Čiernom lese / Schwarzwalde z hĺbky 165m, bohatú na minerály ako draslík, magnézium, kalcium a zinok. Voda, ktorá nie je chemicky ošetrená je tak optimálnym základom produktov.

Produkty Annemarie Börlind sú 100% prírodné, bez parabénov, parafínov, silikónov, PEG, SLS, SLES, ropných derivátov, silikónových olejov, polycyklických zlúčenín, syntetických vôní a farbív, konzervačných látok. 100% bez živočíšnych výťažkov. A samozrejme bez testovania na zvieratách.

Zloženie: Acer Saccharum Extract, Aqua [Water], Aróma, Benzyl Alcohol, Caprylyl / Capryl Glucoside, CI 77491, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Dehydroxanthan Gum, Geraniol, Glycerín, Limonene, Limonene , Xanthan Gum, Sodium Polyphosphate, Polyglyceryl-10 Laurate, Babassu Oil.

Odporúčané použitie: Používajte raz týždenne na vyčistenú pleť. Naneste, nechajte pôsobiť 5 až 10 minút a potom opláchnite vlažnou vodou. Bezpodmienečne sa vyhýbajte kontaktu s očami a perami. Pokračujte v starostlivosti o pleť obvyklým spôsobom alebo podľa potreby použite pleťovú masku.

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Annemarie Börlind

Pleťový enzýmový peeling Annemarie Börlind ( 30 g )

34,95 €

Annemarie Börlind

Čistiaci krém pre zralú pleť Annemarie Börlind Naturoyale Biolifting ( 125 ml )

41,95 €

Annemarie Börlind

Čistiaci pleťový gél proti modrému svetlu Annemarie Börlind Rose Nature (125 ml)

29,95 €

Annemarie Börlind

Osviežujúca čistiaca pena pre suchú a zmiešanú pleť 150 ml Annemarie Börlind

24,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.