Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉

Platí už len

ULOVIŤ SI ICH

ZOOT.

Nočný krém anti-aging pre zralú pleť 50 ml Annemarie Börlind

69,95 €
Odosielame do 3 pracovných dní

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Luxusný anti-aging nočný krém s bohatou textúrou pre náročnú zrelú pleť, posilňuje jej pružnosť a dodáva vitalitu pleti počas spánku. Pleť je ráno opäť svieža a žiarivejšia. Krém poskytuje intenzívnu hydratáciu pleti, podporuje tvorbu elastenu a kolagénu a spomaľuje predčasné starnutie pokožky. Vďaka unikátnemu 3D matrixu a aktívnym zložkám ako extrakty zo stromu Tara, LL Biokomplexu a kyseline hyalurónovej fluid aktivuje tvorbu kolagénu a elastínu pre vypnutejší vzhľad zrelej pleti. Existujúce línie a vrásky sú zredukované a pleť získa svieži a mladistvejší vzhľad.

Nová línia SYSTEM ABSOLUTE Anti-Aging je vylepšený systém starostlivosti o zrelú pleť, ktorý pracuje aj hlboko pod povrchom pleti, čím chráni zrelú pleť pred stratou vlhkosti, redukuje tvorbu vrások a zabraňuje starnutiu pleti. Vďaka inovatívnemu 3D matrixu sa účinné látky transportujú postupne, čo zaručuje dlhodobé uvoľňovanie aktívnych látok, predĺži dobu účinnosti, poskytne lepšie rozptýlenie a vstrebávanie týchto látok do pleti, vytvorí ochranný film na pleti a zvýši účinnosť aktívnych látok. Vylepšený Anti-aging účinok vo všetkých produktoch novej línie System Absolute obsahuje hodnotné rastlinné oleje a vzácne ingrediencie, vďaka ktorým aktívne narastajú kolagénové a elastínové vlákna pleti, pokiaľ pleť nežiari vitalitou. Výsledkom je krásna, žiarivá, vyhladená a mladistvejšia pleť bez vrások.

Hlavné zložky SYSTEM ABSOLUTE Anti-Aging starostlivosti je špeciálna kombinácia účinných látok vrátane LL Biokomplexu vyvinutého a testovaného v Borlindských laboratóriách pomocou 3D - matrix, moderného transportného systému účinných látok, ktorý má dokázaný urýchlený proces bunkovej obnovy a chráni zrelú pleť pred poškodením vonkajších vplyvov.

3D Matrix zabezpečuje neustále uvoľňovanie aktívnych látok ako organickú kyselinu hyalurónovú, Superphycodismutase (SPD - Vzácne látky získavané z niektorých typov morských rias), extrakty z Perzského Silk stromu, Vitamín A, E, Kyselinu pantotenovú, Jojobový olej, LL , Strom Tara, Lipozómy po dobu 12 hodín cez deň s použitím denného krému a 12 hodín počas noci s použitím nočného krému, predlžuje ich dobu účinnosti a poskytuje lepšie rozptýlenie a vstrebávanie účinných látok do pleti. Navyše vytvára ochranný film na pleti.

Vysoko účinné extrakty zo Stromu Tara, alebo extrakty z morských rias v 3 dimensionálnom matrixe stromu Tara aktívne zvyšujú produkciu kolagénu a elastenu. Extrakt z Perzského Silk stromu na lifting očného okolia. Jemné línie a vrásky sú zredukované a menej viditeľné. Kruhy okolo očí a opuchy sú zredukované.

Všetky produkty Annemarie Börlind obsahujú čistú termálnu vodu získanú z prameňa v Čiernom lese / Schwarzwalde z hĺbky 165m, bohatú na minerály ako draslík, magnézium, kalcium a zinok. Voda, ktorá nie je chemicky ošetrená je tak optimálnym základom produktov.

Produkty Annemarie Börlind sú 100% prírodné, bez parabénov, parafínov, silikónov, PEG, SLS, SLES, ropných derivátov, silikónových olejov, polycyklických zlúčenín, syntetických vôní a farbív, konzervačných látok. 100% bez živočíšnych výťažkov. A samozrejme bez testovania na zvieratách.

Zloženie: Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aluminum/Magnézium Hydroxide Stearate, Aqua (Water), Aróma (Fragrance), Ascorbyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Betaine, Butyrospermum Parkii Butter [Shea], Seed Oil (Safflower), Cera Albumu (Beeswax), Cetearyl Ethylhexanoate, Ci 77491 (Iron Oxides), Citronellol, Coumarin, Enteromorpha Compressa Extract, Geraniol, Glycerín, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecid , Linalool, Macadamia Ternifólia Seed Oil, Magnesium Sulfate, Mica, Panthenyl Etyl Ether, Phenoxyetanol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Potassium Sorbate, Pyridoxín Tripalmitate, Retinyl Palmitate, Simmondsia Chinensis Seed , Sorbitan Oleate, Sorbitol, Squalane, Tocopherol.

Odporúčané použitie: Krém aplikujte večer na čistú a suchú pleť. Pre kompletnú starostlivosť používajte s ďalšími produktmi z radu Absolute System Anti-age.

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Annemarie Börlind

Darčeková sada na vrásky s rastlinným kolagénom Annemarie Börlind NATUKOLAGEN

58,95 €

Annemarie Börlind

Osviežujúci očný krém Anti-digital Annemarie Börlind Rose Nature (15 ml)

49,95 €

Annemarie Börlind

Očný krém na vrásky Annemarie Börlind (20 ml)

24,95 €

Annemarie Börlind

Očný liftingový krém pre zrelú pleť Annemarie Börlind Naturoyale Biolifting (15 ml )

67,95 €

Annemarie Börlind

Vyhladzjúci denný krém pre zrelú pleť 50 ml Annemarie Börlind

64,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.