Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉

Platí už len

ULOVIŤ SI ICH

ZOOT.

Almara Soap Vlasový oplach New Hair Elixir 300 ml

13,95 €
Odosielame do 3 pracovných dní

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Vlasový oplach s čistým prírodným zložením funguje ako kondicionér. Bylinný elixír s hojivými a antibakteriálnymi účinkami je špeciálne namiešaný pre problematickú vlasovú pokožku. Vlasy budú po použití hladké, lesklé, vyživené a pôjdu krásne rozčesať. Oplach dopĺňa šampón New hair. Vhodné pre: problematická vlasová pokožka s lupinami, chrastami, šupinami a svrbením
Kľúčové vlastnosti: raw a biohostinský jablčný ocot vlasy zjemňuje a vyživuje má antimykotické a antibakteriálne účinky na vlasovú pokožku, eliminuje svrbenie a tvorbu lupín bylinný macerát lopúcha, orecha, brečtanu, nechtíka a žihľavy a posilňuje a uhlazuje tree 100% prírodný produkt, neobsahuje parabény, silikóny,SLS/SLES
Náš tip: Nalejte čerstvo pripravený zriedený oplach do nádoby s rozprašovačom. Bude sa lepšie a rovnomerne aplikovať a navyše ušetríte na množstve.

Odporúčané použitie: Nalejte oplach do nádobky a zrieďte ho teplou vodou. Odporúčame pomer 1:2 až 1:4 (1 diel oplachu, 2 až 4 diely vody). Začnite na pomere 1:4 (1 diel oplachu, 4 diely vody) a skúšajte. Každé vlasy sú iné a vyhovuje im trochu iný pomer. Nechajte kúru niekoľko minút pôsobiť. Následne ju môžete na vlasoch nechať rovno ich vysušiť, alebo opláchnuť.

Zloženie: Bio jablkový kvasný ocot, bylinný macerát z lopúcha, orecha, brečtanu, nechtíka akoprivy, 100% esenciálny olej z pomaranča, levandule a tea tree.S oplachom Almara Soap vlasy nebudú cítiť po octe. Oplach funguje ako bezoplachový kondicionér. Oplach pomôže s prípadnými „vedľajšími účinkami“ mydlového šampónu ako je voskový film, ktorý môže vzniknúť pri vyššom pH pokožky alebo pri umývaní v tvrdej vode. Nebojte sa, že vlasy budú cítiť po octe. Akonáhle vlasy úplne uschnú, vôňa octu z nich zmizne. Octový oplach pôsobí na vlasy a vlasovú pokožku pozitívne. Pomáha odstraňovať odumreté kožné bunky bez toho, aby narušil ochrannú bariéru pokožky. Uhladzuje vonkajšiu vrstvu vlasového vlákna (kutikulu). Kutikula chráni vlas pred poškodením z vonkajšieho prostredia a odoláva dokonca aj mechanickým vplyvom, ako je česanie. Jej povrch je veľmi štruktúrovaný, a čím je hladší, tým vlasy vyzerajú zdravšie, sú jemnejšie, lesklejšie a idú lepšie rozčesať. Obsahuje raw nefiltrovaný hoštetínsky jablkový ocot v bio kvalite. Ocot je známy svojimi pozitívnymi účinkami na vlasy, ktoré zjemňuje a vyživuje, a vlasovú pokožku, kde bojuje proti svrbeniu alebo tvorbe lupín. Vo vlasovej kúre jedále obsiahnutý bylinný macerát, ktorý prospieva konkrétnemu typu vlasov. Na každé vlasy je vhodný iný pomer vody a oplachu. Suché vlasy vyžadujú väčšie riedenie ako mastné. U suchých vlasov sa preto odporúča jednu polievkovú lyžicu menej elixíru, u mastných naopak o jednu lyžicu viac. Vlasy ním môžete štandardne poliať a následne vmasírovať do pokožky hlavy a do dĺžok. Dôležitý krok je nechať kúru niekoľko minút pôsobiť. Následne ju môžete na vlasoch nechať a rovno ich vysušiť, alebo opláchnuť.

Výrobca: Almara Soap, Česká republika.

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Almara Soap

Almara Soap Prírodný tuhý šampón proti vypadávaniu Strong hair 90 + - 5 g

6,95 €

Almara Soap

Almara Soap Vlasový oplach Fresh Hair Elixir 300 ml

13,95 €

Almara Soap

Almara Soap Prírodný tuhý šampón Dry hair 90 + - 5 g

7,95 €

Almara Soap

Almara Soap Prírodný tuhý šampón na posilnenie vlasovej pokožky Clean hair 90 + - 5 g

7,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.