Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉

Platí už len

ULOVIŤ SI ICH

ZOOT.

Almara Soap Prírodný tuhý šampón Dry hair 90 + - 5 g

7,95 €
Odosielame do 3 pracovných dní

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Prírodný ručne vyrobený tuhý šampón na suché a poškodené vlasy, ktorým navracia lesk a vitalitu. Rastlinné oleje a bylinné extrakty sa ľahko vstrebávajú, zvlhčujú a vyživujú vlasy aj pokožku hlavy. Uhladí aj rozstrapkané končeky. Esenciálne oleje pomaranča a kanagy mydlu dávajú príjemnú a krásnu vôňu.
Výživná zmes základných rastlinných olejov ako olivový, slnečnicový, ricínový, mandľový a sezamový olej hĺbkovo vlasy vyživujú. Tuhý šampón Almara Soap výrazne pení vďaka starostlivo vybranej zmesi rastlinných olejov aj bez pridania penivých činidiel.
Vhodné pre:
suché vlasy, farbené, odfarbené, kučeravé, ktoré sú prirodzene suchšie, ďalej vlasy so zvýšenou štiepivosťou a bez života
Kľúčové vlastnosti:
extrakt lopúcha pomáha slabým, neduživým a strapkajúcim sa vlasom, zaceluje rozstrapkané končeky
henna poškodené vlasy ozdravuje a posilňuje, chráni vlasy proti vonkajším nepriaznivým vplyvom
šťava z aloe vera podporuje lesk a dostatočnú hydratáciu vlasov. Zároveň zabraňuje vypadávaniu vlasov a vzniku lupín
výborne pení
100% prírodný produkt, neobsahuje parabény, silikóny, SLS/SLES

Náš tip:
Ak máte problém s cuchaním vlasov, skúste ich hneď po umytí rozotrieť uterákom alebo ich bez učesania vyfúkať fénom a až potom rozčesať hrebeňom či kefou. Alebo použite Vlasový oplach Dry hair.

Zloženie:
Voda, kokosový olej, palmový olej (RSPO), olivový olej, slnečnicový olej, mandľový olej, sezamový olej, ricínový olej, lopúchový koreň a jeho extrakt, šťava z aloe vera, henna, ružový íl, 100% esenciálny olej z pomaranča a kanangy .Tuhé šampóny Almara Soap výborne penia.

Pri prechode z klasických komerčných aj tekutých prírodných bio šampónov je možné, že si vlasy budú musieť na šampón v mydlovej forme zvyknúť. Tuhé šampóny Almara Soap výborne penia. Avšak vyššie pH, ktoré mydlá prirodzene majú a úplne prírodné zložky, ktoré nenájdete v tekutých šampónoch v tak koncentrovanej podobe môžu ovplyvniť prvý dojem. Tuhý šampón neobsahuje tenzidy, ktoré uhladzujú vlasové vlákno. Tie nájdete napríklad v kondicionéroch. Preto vám vlasy po použití mydlového šampónu môžu pripadať tvrdšie, a nie tak uhladené. Je to iba otázka času a zvyku. Mydlový šampón je vďaka koncentrovanému obsahu bylín a olejov pre vlasy oveľa výživnejšie a prospešnejšie.

Prírodné tuhé šampóny Almara Soap sú vyrábané ručne metódou za studena. Vyrába sa zmiešaním zásady (predtým potaš vyrobená z dreveného popola, v modernej dobe lúhu) s olejovou zmesou spolu s ďalšími prísadami a následným stuhnutím vo forme. Taký tuhý šampón obsahuje prirodzene vzniknutý glycerín a tiež nezmydliteľné oleje, ktoré sa spolu s pridanými ingredienciami starajú a vyživujú pri umývaní vlasy aj pokožku. Na rozdiel od komerčných, lacných a glycerínových mydiel vlasy a pokožku nevysušujú a navyše ich vďaka olejom prirodzene vyživujú.
Nosnou zložkou tuhých šampónov Almara Soap sú rastlinné oleje. Vo všetkých receptoch nájdete: olivový olej, ktorý dodáva prírodným mydlám jemnosť a hydratáciu; kokosový olej, ktorý dodáva penivosť, tvrdosť, bublinky a zaručuje umývacie účinky; palmový olej, ktorý mydlo robí tvrdé a trvanlivé. Receptúra môže byť doplnená o ďalšie výživné oleje a maslá (najčastejšie bambucké maslo, mandľový olej, ricínový olej, repkový olej, slnečnicový olej), ktoré majú v hotovom šampóne okrem blahodarných účinkov na pokožku vplyv aj na penivosť či jemnosť bubliniek.Použitý palmový olej pochádza z udržateľných zdrojov a je certifikovaný RSPO, halal a kosher a spĺňa prísne kritériá na ochranu životného prostredia. Certifikát RSPO označuje palmový olej, ktorý pochádza z udržateľných zdrojov a spĺňa prísne kritériá na ochranu životného prostredia. Produkty, ktoré obsahujú tento certifikovaný palmový olej, nielen nezaťažujú a neohrozujú miesto faunu a flóru, ale tiež podporujú miestnych výrobcov a znižujú mieru chudoby v celom regióne. Okrem toho, RSPO udržuje produkty z palmového oleja v prijateľnej cenovej relácii a bezdôvodne ich nezdražuje.

Výrobca: Almara Soap, Česká republika.
Výnimočné receptúry mydiel Almara Soap tvorí od roku 2014 zakladateľka Veronika. Vyrába jedinečné prírodné mydlá av polovici roku 2019 k nim pridali aj prírodnú kozmetiku. Výrobu aj sklady majú kúsok od Prahy. V mydlárni Almara soap navrhujú netradičné zloženie mydiel s účinkami na daný kožný problém. Pri ručnej výrobe mydiel tradičnou metódou za studena nepoužívajú žiadne prefabrikované suroviny. V mydlárni vyrába dve štandardné kolekcie mydiel: prírodná, úžasná fancy mydla a špeciality prírodnej kozmetiky. V Almara Soap ctí prírodu a sami sa angažujú v jej ochrane. Vyrábajú, balia a expedujú mydlá a kozmetiku tak, aby sme čo najviac šetrili prostredie a život okolo nás. Mydlá preto nebalia do škatuliek, iba ich opatria papierovým štítkom, na ktorom sú všetky povinné informácie vrátane zloženia. Dodávajú ich vo vrecúškach z recyklovaného papiera. Kozmetiku dodávajú v sklenených dózach s kovovým viečkom, s papierovými štítkami alebo ceduľkami pripevnenými k fľaštičkám jutovým povrázkom.

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Almara Soap

Almara Soap Prírodný tuhý šampón na posilnenie vlasovej pokožky Clean hair 90 + - 5 g

7,95 €

Almara Soap

Almara Soap Vlasový oplach New Hair Elixir 300 ml

13,95 €

Almara Soap

Almara Soap Vlasový oplach Fresh Hair Elixir 300 ml

13,95 €

Almara Soap

Almara Soap Prírodný tuhý šampón proti vypadávaniu Strong hair 90 + - 5 g

6,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.