Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Sada prírodných mydiel Bitter Lemon v bielo-žltej farbe 3+1 Almara Soap

18,95 € 24,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Pri nákupe troch mydiel Almara Soap získaš jedno mydlo ako darček. Tipna voňavý darček pre pani učiteľku. Prírodné ručne vyrábané mydlo so sviežou vôňou citrónovej trávy, verbeny a bergamotu s tónmi ružového dreva pre každodennú očistu normálnej pokožky. Bitter lemon je krásna viacvrstvová vôňa so sviežimi citrusovými tónmi. Vyrobené tradičnou metódou za studena. Mydlo obsahuje vysoký podiel starostlivo namiešaných rastlinných olejov, ktoré zaručujú veľmi jemné, hebké umývanie a pokožku zanechajú vláčnu, vyživenú a nevysušenú. O krásnu farbu mydla sa postarali minerálne farbivá a oxid zinočnatý. 100% prírodný produkt, neobsahuje parabény, silikóny, SLS/SLES.

Odporúčané použitie: Mydlo používajte bežným spôsobom. Používajte pod mydlo ideálne mydlenku ze dreva či keramiky s odtokovými dierkami či mriežkou a udržujte ju v čo najsuchšom stave. Po umytí a odložení mydla späť na mydlenku odporúčame prebytočnú vodu z mydlenky zliať, aby mydlo nesedel v lôžku. Tým by zbytočne zmäklo a rozmáčalo sa. Bežné trvanlivostručne vyrábaných mydiel je 1 rok od dátumu výroby. Niektoré mydlo vydržia dlhšie, iné kratšiu dobu. Podľa početnosti umývania vydrží mydlo doúplného vymydlenia zhruba 3–4 týždne.

Zloženie: Aqua, Sodium Sunflowerate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Glycerín, Parfém, Citrál, Linalool, Zinc Oxide, Mica, CI 77891, CI 77492, CI 77288. Almara Soap sú mydlá s úžasnými. Prírodné mydlá Almara Soapsú vyrábané ručne metódou za studena. Vyrába sa zmiešaním zásady (predtým potaš vyrobená z dreveného popola, v modernej dobe lúhu) s olejovou zmesou spolu s ďalšími prísadami a následným stuhnutím veforme. Také mydlo obsahuje prirodzene vzniknutý glycerín a tiež nezmydliteľné oleje, ktoré sa spolu s pridanými ingredienciami starajú a vyživujú pri umývaní pokožku. Na rozdiel od komerčných, lacných a glycerínových mydiel pokožku nevysušujú a navyše ju prirodzene vyživujú vďaka olejom a nebudete potrebovať telové mlieka a krémy. Nosnou zložkou mydiel Almara Soap sú rastlinné oleje. Vo všetkých receptoch nájdete: olivovýolej, ktorý dodáva prírodným mydlám jemnosť a hydratáciu; kokosový olej, ktorý dodáva penivosť, tvrdosť, bublinky a zaručuje umývacie účinky; palmový olej, ktorý mydlo robí tvrdé a trvanlivé. Ďalej je receptúra doplnená o ďalšie výživné oleje a masla (najčastejšie bambucké maslo, mandľový olej, ricínový olej, repkový olej, slnečnicový olej), ktoré majú v hotovom mydle okrem blahodarných účinkov na pokožku vplyv na penivosť či jemnosť bubliniek. Použitý palmový olej pochádza z udržateľných zdrojov a je certifikovaný RSPO, halal a kosher a spĺňa prísne kritériá na ochranu životného prostredia. Certifikát RSPOoznačuje palmový olej, ktorý pochádza z udržateľných zdrojov a spĺňa prísne kritériá na ochranu životného prostredia. Produkty, ktoré obsahujú tento certifikovaný palmový olej, nielen nezaťažujú a neohrozujú miesto faunu a flóru, ale tiež podporujú miestnych výrobcov a znižujú mieru chudoby v celom regióne. Okrem toho, RSPO udržuje produkty z palmového oleja v prijateľnej cenovej relácii a bezdôvodne ich nezdražuje.

Výrobca: Almara Soap, Česká republika.
Výnimočné receptúry mydiel Almara Soap tvorí od roku 2014 zakladateľka Veronika. Vyrába jedinečné prírodné mydlá av polovici roku 2019 k nim pridali aj prírodnú kozmetiku. Výrobu aj sklady majú kúsok od Prahy. V mydlárni Almara soap navrhujú netradičné zloženie mydiel s účinkami na daný kožný problém. Pri ručnej výrobe mydiel tradičnou metódou za studena nepoužívajú žiadne prefabrikované suroviny. V mydlárni vyrába dve štandardné kolekcie mydiel: prírodná, úžasná fancy mydla a špeciality prírodnej kozmetiky. V Almara Soap ctí prírodu a sami sa angažujú v jej ochrane. Vyrábajú, balia a expedujú mydlá a kozmetiku tak, aby sme čo najviac šetrili prostredie a život okolo nás. Mydlá preto nebalia do škatuliek, iba ich opatria papierovým štítkom, na ktorom sú všetky povinné informácie vrátane zloženia. Dodávajú ich vo vrecúškach z recyklovaného papiera. Kozmetiku dodávajú v sklenených dózach s kovovým viečkom, s papierovými štítkami alebo ceduľkami pripevnenými k fľaštičkám jutovým povrázkom.

Farba: žltá, biela
Špecifikácia: bez parabénov, sulfátov a parafínu, vyrobené v Českej republike

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Almara Soap

Bielo-ružové prírodné tuhé mydlo Almara Soap Sakura Blossom (100 g)

6,95 €

Almara Soap

Bielo-ružové prírodné tuhé mydlo Almara Soap Magnolia 5 g

6,95 €

Almara Soap

Bielo-fialové prírodné tuhé mýdlo Almara Soap Wild Orchid (100 g)

6,95 €

Almara Soap

Oranžovo-zelené prírodné tuhé mydlo pre deti Almara Soap My Happy Parrot (100 g)

7,95 €

Almara Soap

Soľ do kúpeľa Almara Soap Night Passion (450 g)

13,95 €

Almara Soap

Fialovo-žlté prírodné tuhé mydlo Almara Soap Maracuja dream 5 g

7,95 €

Almara Soap

Soľ do kúpeľa Almara Soap Evening Rituals (450 g)

13,95 €

Almara Soap

Béžové prírodné tuhé mydlo a umývací prostriedok na riad v jednom Almara Soap Travel & Camp

6,95 €

Almara Soap

Ochranný olej do prírody Almara Soap Travel & Camp 100 ml

11,95 €

Almara Soap

Oranžové prírodné tuhé mydlo Almara Soap Sweet orange 5 g

7,95 €

Almara Soap

Soľ do kúpeľa Sweet Dreams 450 g Almara Soap

13,95 €

Almara Soap

Ružovo-biele prírodné tuhé mydlo pre deti Almara Soap My Happy Cow 5 g

7,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.