Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣−30 % EXTRA na všetko od Desigual a Diesel | Kód: 30SLEVA📣−30 % EXTRA na všetko od Desigual a Diesel | Kód: 30SLEVA

Zbývá:

ULOVIŤ

ZOOT.

Éterický olej Mandarínka Bio 10 ml Nobilis Tilia

16,95 €
Odosielame do 3 pracovných dní

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Éterický olej Mandarínka v bio kvalite s hrejivou vôňou podčiarknutou ovocným podtónom osviežuje myseľ a navodzuje pocit pohody dospelých detí. Mandarínka červená priaznivo účinkuje proti psychickému napätiu, zaháňa úzkosti, depresie a pomáha proti nespavosti. Pomáha tiež pri problémoch so zažívaním ako pálenie záhy, nevoľnosť, žalúdočná neuróza. Všetky éterické oleje Nobilis Tilia sú vysoko kvalitné. Sú 100% čisté, uchované tak, ako boli starostlivo destilované. Sú to originálne produkty jedného pôvodu, tzn. obsahujú výhradne olej z listov, kvetov, plodov, vetvičiek alebo koreňov pôvodnej rastliny.
Vhodný pre: dospelých, deti 6+
Kľúčové vlastnosti: harmonizuje zažívanie dodáva radosť a optimizmus pomáha proti nespavosti, úzkostiam a depresiám harmonizuje aj detskú psychiku svieža sladká citrusová vôňa do arómy lámp, difuzérov 100% prírodný éterický olej

Odporúčané použitie: Pridajte 3–5 kvapiek do vody v aróme lampe alebo požadovaný počet kvapiek do difuzéra. Éterický olej mandarínka, ak je destilovaná, nie je fotosenzitívny. Ak je lisovaná za studena, vykazuje fotosenzitívna tendencia. Zvyšuje citlivosť pokožky na priame slnečné žiarenie. Po jeho aplikácii nevystavujte kožu priamemu slnku najmenej 12 hodín. Môže vyvolať alergickú reakciu jedincov citlivých na limonén, citral a linalol. Nepoužívať v tehotenstve do ukončeného tretieho mesiaca. Pred použitím vždy zmiešajte éterický olej s nosným olejom, pri možnosti výskytu alergickej reakcie vykonajte test kožnej znášanlivosti. Nepoužívajte éterické oleje na pokožku a sliznice neriedené, neužívajte ich vnútorne. 

Upozornenie: Éterické oleje sú síce prírodné, ale vysoko koncentrované prchavé a horľavé látky, preto ich treba vždy zriediť v správnom pomere. Neriedené oleje nikdy nepoužívajte na pokožku – výnimkou je Levanduľa a Tea Tree, ktoré je možné používať priamo. Chráňte oči!!! Nepatrí do rúk deťom.
Zloženie: Citrus Reticulata Peel Oil (éterický olej mandarínka), Limonene*, Linalool*. * prírodného pôvodu. Krajina pôvodu: Taliansko. Aromaterapia je terapia pomocou vôní. Aromaterapia je dnes jeden z obľúbených druhov alternatívnej medicíny, ktorý nás navracia späť k prírode. Aromaterapia využíva nenahraditeľné bohatstvo prírody. Esenciálne oleje a ich vône môžu priaznivo ovplyvniť naše intelektuálne a emočné stavy, ktoré nás sprevádzajú nielen v období chorôb. Majú pozitívny vplyv na psychiku, harmonizujú emócie, posilňujú intuíciu a zlepšujú zdravie. Éterické oleje sa najčastejšie inhalujú, ale môžu sa použiť a ich účinky využiť v kúpeľoch alebo ako prísada masážnych olejov.

Výrobca: NobilisTilia s.r.o., Česká republika.

Farba: transparentná
Objem: 10 ml
Typ materiálu: prírodné materiály

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Nobilis Tilia

Arganový pleťový krém Nobilis Tilia (50 ml)

21,95 €

Nobilis Tilia

Zmes éterických olejov Nobilis Tilia Starostlivosť pri migréne (10 ml)

11,95 €

Nobilis Tilia

Arganový očný krém Nobilis Tilia (15 ml)

12,95 €

Nobilis Tilia

Éterický olej 10 ml Nobilis Tilia Grapefruit

8,95 €

Nobilis Tilia

Zmes éterických olejov Tantra 10 ml Nobilis Tilia

11,95 €

Nobilis Tilia

Darčeková sada zmesi éterických olejov Nobilis Tilia Radosť pre teba

14,95 €

Nobilis Tilia

Osviežovač vzduchu pre deti Nobilis Tilia Majda (200 ml)

12,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.