Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉

Platí už len

ULOVIŤ SI ICH

ZOOT.

Éterický olej 10 ml Nobilis Tilia Grapefruit

8,95 €
Odosielame do 3 pracovných dní

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Éterický olej Grapefruit so sviežou, horko korenenou vôňou prečisťuje lymfatický systém a napomáha vylučovaniu toxínov (celulitída, opuchy, nadváha, arterioskleróza). Posilňuje a čistí zažívanie, môže pôsobiť proti zápche, bolesti hlavy spôsobené pomalým zažívaním. Uvoľňuje nervové napätie, úzkosť a depresie. Všetky éterické oleje Nobilis Tilia sú vysoko kvalitné. Sú 100% čisté, uchované tak, ako boli starostlivo destilované. Sú to originálne produkty jedného pôvodu, tzn. obsahujú výhradne olej z listov, kvetov, plodov, vetvičiek alebo koreňov pôvodnej rastliny.
Vhodný pre: dospelých
Kľúčové vlastnosti: podporuje tok lymfy, detoxikuje proti stresový, zlepšuje náladu a pôsobí proti depresiám horko korenistá vôňa do arómy lámp, difuzérov, masážne oleje 100% prírodný éterický olej
Odporúčané použitie: Pridajte 3–5 kvapiek do vody v aróme lampe alebo požadovaný počet kvapiek do difuzéra. Éterický olej grapefruit zvyšuje citlivosť pokožky na priame slnečné žiarenie. Po jeho aplikácii nevystavujte kožu priamemu slnku najmenej 12 hodín.
Upozornenie: Éterické oleje sú síce prírodné, ale vysoko koncentrované prchavé a horľavé látky, preto ich treba vždy zriediť v správnom pomere. Neriedené oleje nikdy nepoužívajte na pokožku – výnimkou je Levanduľa a Tea Tree, ktoré je možné používať priamo. Chráňte oči!!! Nepatrí do rúk deťom.
Zloženie: Citrus Grandis Peel Oil, Limonene*, Linalool*, Citral*. * prírodného pôvodu. Krajina pôvodu: USA. Aromaterapia je terapia pomocou vôní. Aromaterapia je dnes jeden z obľúbených druhov alternatívnej medicíny, ktorý nás navracia späť k prírode. Aromaterapia využíva nenahraditeľné bohatstvo prírody. Esenciálne oleje a ich vône môžu priaznivo ovplyvniť naše intelektuálne a emočné stavy, ktoré nás sprevádzajú nielen v období chorôb. Majú pozitívny vplyv na psychiku, harmonizujú emócie, posilňujú intuíciu a zlepšujú zdravie. Éterické oleje sa najčastejšie inhalujú, ale môžu sa použiť a ich účinky využiť v kúpeľoch alebo ako prísada masážnych olejov.

Výrobca: NobilisTilia s.r.o., Česká republika

Farba: transparentná
Objem: 10 ml
Typ materiálu: prírodné materiály

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Nobilis Tilia

Zmes éterických olejov Nobilis Tilia Starostlivosť pri migréne (10 ml)

11,95 €

Nobilis Tilia

Arganový pleťový krém Nobilis Tilia (50 ml)

21,95 €

Nobilis Tilia

Darčeková sada zmesi éterických olejov Nobilis Tilia Radosť pre teba

14,95 €

Nobilis Tilia

Arganový očný krém Nobilis Tilia (15 ml)

12,95 €

Nobilis Tilia

Osviežovač vzduchu pre deti Nobilis Tilia Majda (200 ml)

12,95 €

Nobilis Tilia

Zmes éterických olejov Tantra 10 ml Nobilis Tilia

11,95 €

Nobilis Tilia

Éterický olej Mandarínka Bio 10 ml Nobilis Tilia

16,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.