Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť
📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉📣Posledné kusy: −60 % na všetky 👉

Platí už len

ULOVIŤ SI ICH

ZOOT.

Samoopaľovacie telové mlieko 100 ml Nobilis Tilia

15,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Prírodné samoopaľovacie telové mlieko dodá pokožke rovnomerné opálenie v priebehu niekoľkých hodín. Pri styku s pokožkou reaguje sfarbením do hneda. Vďaka obsiahnutým prírodným látkam je maximálne šetrný k pokožke, ktorú upokojuje a hydratuje. Jemne bylinná, nevtieravá vôňa obsiahnutých éterických olejov navyše pokožku príjemne prevonia.
Vhodné pre: normálna pokožka
Kľúčové vlastnosti: rovnomerné opálenie bez slniečka aktívne prírodné látky podporujú zhnednutie pokožky ľahko roztierateľný jemná bylinná vôňa Odporúčané použitie: Pred aplikáciou samoopaľovacieho mlieka použite najskôr telový peeling a naneste telové mlieko. Zjednotíte tým povrch pokožky. Prirodzené a rovnomerné opálenie závisí na kvalite starostlivosti o pleť pred použitím samoopaľovacieho mlieka. To nanášajte len v tenkej vrstve. Do 24 hodín koža rovnomerne zhnedne na 7–10 dní.
Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda); stabilizátor na bázimastných alkoholov z rastlinných olejov);Glycerín (hydratačná látka);Stearic Acid (kyselina stearová, zahusťovadlo);Tocopheryl Acetate(stabilizovaný vitamín E, antioxidant);Sódium Stearoyl Lactylate (prírodný koemulgátor);Xanthan Gum (prírodný polysacharid,zahušťovadlo) Wood Oil (éterický olejlinaloové drevo); Lavandula Hybrida Oil (éterický olej lavandínový); Origanum Majorana Herb Oil (éterický olej z majoránu záhradný); Cananga Odorata Flower Oil (éterický olej z kvetov kanangy vonnej); certifikované prírodné a bio prípravky);Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky);Lactic Acid (kyselina mliečna, regulátor pH);Limonene;Linalool;Isoeugenol*;BenzylBenzoate;Geraniol. *- z prírodných éterických olejov

Zdravé opaľovanie s minerálnymi filtrami. Fyzikálne (minerálne) filtre, ktoré sa používajú v skutočne prírodných opaľovacích krémoch, všeobecne fungujú najlepšie a odrážajú najviac slnečného žiarenia. V prírodných opaľovacích prostriedkoch sa na ochranu pred UV žiarením používajú zlúčeniny, ktoré možno získať z minerálov alebo nerastov. Najčastejšie sú oxid titaničitý (titanium dioxide TiO2) a oxid zinočnatý (zinc oxideZnO). Tie nemôžu pokožku dráždiť ani alergizovať a sú úplne bezpečné. Fungujú na čisto fyzickom princípe - na pokožke vytvoria slabú vrstvu, ktorá UV žiarenie odráža. Minerálne filtre zaručujú nízky dopad na životné prostredie, nepoškodzujú koralové útesy a morské ekosystémy. Vyberte si ten správny SPF! SPF udáva mieru ochrany pred slnečným žiarením, tzn. dobu kedy môžem byť bezpečne na slniečku bez podráždenia či spálenia pokožky. Najbežnejšia bezpečná doba na slnku pre bežnú pleť je asi 15 minút. Faktor 30 túto dobu predlžuje na 30 násobok, čo znamená 450 minút alebo 7,5 hodiny. Majte však na pamäti, že pri mori alebo na horách je intenzita vyššia. Hodnota SPF nesúvisí s dobou strávenou na slnku, skôr udáva podiel blokovaných slnečných lúčov. Aké je percento ochrany pred UVB žiarením? SPF 15 – 93 % SPF 30 –96,7 – 97,4 % SPF 50 – 98 % SPF 50+ – 98,3 %. Aj v našich podmienkach odporúčame používať ochranné krémy s minimálnou hodnotou SPF 30 a viac. Osoby s veľmi citlivou pokožkou by mali voliť prípravky s maximálnou možnou ochranou a bez parfumácie.Aký je rozdiel medzi UVA a UVB žiarením? UVB žiarenie je zodpovedné za spálenie kože, kde to UVA preniká hlbšie a podieľa sa na starnutí pokožky. Obe žiarenia tak majú pri dlhšej expozícii na pokožku negatívny vplyv av najhoršom prípade môžu spôsobiť aj rakovinu kože. SPF faktor vyjadruje ochranu proti UVB žiareniu. Ak je na obale uvedené UVA v krúžku (bez čísla), tak tento prípravok spĺňa normu, že UVA musí mať faktor aspoň vo výške 1/3 faktora pre UVB. Preto vyberajte vždy také krémy, ktoré buď jasne komunikujú aj UVA ochranný faktor alebo majú aspoň UVA v krúžku.

Výrobca: NobilisTilia s.r.o., Česká republika.

Farba: transparentná
Objem: 100 ml

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Nobilis Tilia

Éterický olej Mandarínka Bio 10 ml Nobilis Tilia

16,95 €

Nobilis Tilia

Darčeková sada zmesi éterických olejov Nobilis Tilia Radosť pre teba

14,95 €

Nobilis Tilia

Éterický olej 10 ml Nobilis Tilia Grapefruit

8,95 €

Nobilis Tilia

Arganový očný krém Nobilis Tilia (15 ml)

12,95 €

Nobilis Tilia

Zmes éterických olejov Tantra 10 ml Nobilis Tilia

11,95 €

Nobilis Tilia

Osviežovač vzduchu pre deti Nobilis Tilia Majda (200 ml)

12,95 €

Nobilis Tilia

Zmes éterických olejov Nobilis Tilia Starostlivosť pri migréne (10 ml)

11,95 €

Nobilis Tilia

Arganový pleťový krém Nobilis Tilia (50 ml)

21,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.